Reisinformatie Busiwagi


Goed voorbereid op vakantie en de nodige informatie vooraf verzamelen. Wij proberen je zo goed mogelijk te informeren. Hieronder én bij de ‘Praktische zaken’ tref je informatie en enkele tips aan die je hier goed bij zullen helpen.

Reisinformatie 4×4 tours
Transfer: Autobus
Ophaaltijd: 07:00 uur
Transfertijd: 45 minuten
Vertrektijd tour: 08:00 uur
Terug in Paramaribo: 17:00 uur
Bagage: Tas 20 liter Inclusief:
Transfer, gids/instructeur, maaltijden en drank, toegang tot recreatiegebieden

Overnachtingen tijdens de 4×4 tours
Wanneer je met Busiwagi reist beleef je de reis optimaal. Om de natuur intens te beleven brengen wij de nacht door in een hangmat. Op deze manier ervaar je de geluiden, geuren, rust en sereenheid van de jungle in Suriname. Een ultieme belevenis die je reis met Busiwagi nog specialer maakt en nooit zult vergeten. De hangmatten worden tussen de voertuigen en bomen bevestigd. Iedere hangmat is voorzien van een klamboe en regenzeil. Voor de koude nachten zijn dekens beschikbaar.

All Inclusive
De reizen van Busiwagi zijn compleet verzorgd. Tijdens de tour voorzien we je van het nodige drinkwater of frisdrank. De maaltijden gedurende de dag. Indien er uitzonderingen op de maaltijden zijn staat dit apart per tour beschreven. Busiwagi stelt lakens en hangmatten met klamboe beschikbaar. De transfers van en naar je accommodatie zijn inclusief.

Kledingadvies
Het is aan te bevelen om qua kleding in de jungle geen felle kleuren te dragen en zoveel mogelijk te voorkomen dat het camouflage of legerachtige kleding betreft. Hiermee voorkom je dat je als agressief overkomt bij de medemens. Lichte kleuren zoals khaki zijn aan te bevelen. Zorg dat je een lange broek en een blouse of shirt met lange mouwen hebt ingepakt. Tegen schemering zijn de muggen erg actief.

Restbagage tijdens de tocht naar het binnenland
Je restbagage laat je achter in je koffer bij je verblijf accommodatie. Zorg ervoor dat je koffer op een veilige plek wordt gestald.

Neem geen kostbaarheden mee tijdens de tours. Plaats deze in je koffer of in een safe van je verblijf accommodatie of reisorganisatie.
Indien er onverhoopt waardevolle spullen tijdens de tour mee worden genomen, zorg hier zelf goed voor.
Wij adviseren je om tijdens onze tours je waardevolle spullen (camera, reisdocumenten e.a.) goed op te bergen in een waterdichte tas/zak. Ook als het niet regent, kunnen ze nat worden tijdens het doorwaden van diverse natte gebieden.

Fotograferen en filmen en respect naar uw medemens
In verband met privacy redenen dient vooraf toestemming verkregen te worden voor fotograferen en filmen van de lokale bewoners en hun bezittingen. Raadpleeg hiervoor te allen tijde je gids.

Muziekapparatuur in de jungle
Muziekapparatuur is ongewenst tenzij een hoofdtelefoon wordt gebruikt. Het is overigens juist de bedoeling dat je geniet van de muziek van de natuur op zichzelf. Verleg je grenzen en vergeet bestaande gewoonten in de jungle waar het leven echt anders is.

Advertentie

advertisement

Complete reisaanbod:

1-daagse tour advertisement advertisement advertisement advertisement