Avontuurlijke reizen met Busiwagi

 

Doelgroep
Hou jij van avontuur, uitdaging, natuur, adrenaline, back to basic en ben je niet bang om vies te worden? Wil je Suriname op een manier ontdekken waarbij je de wind door je haren voelt, de vochtige lucht op je huid voelt en  je de geuren, kleuren en geluiden van de natuur kan ervaren? Dan zijn de avontuurlijke reizen van Busiwagi echt iets voor jou!

Afwisseling
Busiwagi biedt je de mogelijkheid om vanuit Paramaribo op sportieve wijze door de jungle te trekken. Door zelf achter het stuur te zitten van het 4×4 voertuig, ga je diverse hindernissen aan en bedenk je, samen met je reisgenoten en de gids, oplossingen voor de uitdagingen die de natuur je stelt tijdens deze avontuurlijke reizen. Door de uitstraling lijkt het een misschien een ‘mannending’. Alles behalve dat, door de afwisseling in het programma is het ook zeker geschikt voor vrouwen. Buiten 4×4 rijden komen prachtige boottochten, indrukwekkende kano- en wandeltochten aan bod. De diversiteit maakt ons aanbod compleet.

Ervaring
Voor de 4×4 tours dienen de bestuurders minimaal 18 jaar oud te zijn en in het bezit te zijn van een geldig (internationaal) rijbewijs. Heb je nog niet veel rijervaring? Geen probleem, de gids legt je de basisvaardigheden voor het terreinrijden uit met de daarbij behorende veiligheidsinstructies zodat je vertrouwd raakt met het voertuig en het avontuur dat je te wachten staat. Let op: men rijd links in Suriname. De 15-daagse rondreis vereist enige sportieve achtergrond. De kanotocht is een stevige tocht. Je vaart langs de prachtige natuur maar gelukkig met een steuntje in de rug, je vaart met de stroomrichting mee.

Kinderen
Gelet op het avontuurlijk karakter van de tours raden wij kinderen jonger dan twaalf jaar af deel te nemen. Neem desgewenst contact op voor overleg. Kinderen dienen minimaal 1,35 meter lang te zijn in verband met veiligheidsredenen. 

– Man | Vrouw
– Geldig rijbewijs (internationaal)
– Bestuurder: Minimaal 18 jaar
– Kinderen: 12 jaar oud of een lengte van minimaal 1,35 meter