Reisaanbod

Door zelf achter het stuur te zitten van een stoer, speciaal voor de jungle geprepareerde 4×4 voertuig bedenk je, samen met je reisgenoten en de gids, oplossingen voor de uitdagingen die de natuur je stelt. Buiten 4×4 rijden komen prachtige boottochten, indrukwekkende kano- en wandeltochten aan bod. De diversiteit maakt ons aanbod compleet. Bekijk het complete aanbod.

 

Reis classificatie:

Groen Normale tour. Aan deze tour kan iedereen deelnemen*
Geel Stevige tour. Je trotseert diverse uitdagingen van de natuur
Rood Zware tour. Er worden vele kilometers gereden op ongerepte wegen. Afhankelijk van de reis is een goede lichamelijke conditie gewenst

1- daagse tour: ‘Savanne Trail’

Groen
Een tour vol spannende en avontuurlijke belevingen. Je maakt kennis met off-roading door zelf achter het stuur te zitten. Je komt voor diverse uitdagingen te staan, je geniet intens van alle ervaringen en aanschouwd de prachtige natuur.

2- daagse tour: ‘Cordon Savanne Trail’

Geel
De tour zit vol avontuur en uitdaging. Je gaat zelf diverse hindernissen aan met het 4×4 voertuig en komt op prachtige plekken waar bijna niemand komt. Je overnacht in een hangmat en gaat hiermee even ‘back to basic’. Jong of oud, man of vrouw, door de verschillende aspecten in het programma is deze tour geschikt voor ieder die op een avontuurlijke wijze Suriname wil ontdekken.

4- daagse tour: ‘Blanche Marie trail’

Rood
Je gaat Suriname beleven op een indrukwekkende en onvoorstelbare wijze. Je gaat zelf hindernissen aan met het 4×4 voertuig, rijd in het maanlicht, slaapt in een hangmat, doucht onder een waterval, overleeft in de jungle, alle facetten van een geweldig avontuur komen aan bod. Met alle indrukken, de ervaring en beleving in de ongerepte natuur, kom je thuis met de prachtigste verhalen.

8- daagse rondreis ‘Ontdek Suriname’

Groen
Deze rondreis is ideaal voor reizigers die houden van de combinatie avontuur, natuur en comfort. Prachtige plaatsen, gebieden en rivieren worden aangedaan zoals Paramaribo, Groningen, plantages, Mariënberg, Tamaredjo en boottochten over de Saramacca-, Suriname- en Commewijne rivier. Op de Commewijne rivier maken ……

14- daagse rondreis ‘Jungle Adventure’

Rood
Deze afwisselende rondreis door Suriname is speciaal samengesteld voor de avontuurlijk ingestelde reiziger die houdt van de combinatie sportief avontuur, natuur en comfort. Door het actieve gedeelte met de Busiwagi 4×4 off road tour richting Blanche Marie, de kanotrip richting Stondasi door de ongerepte natuur en een tocht per speedboot ga je het avontuurlijke aspect beleven….