Over Busiwagi

Busiwagi is een reisorganisatie die avontuurlijke reizen in Suriname uitvoert.
Wij bestaan uit een team met collega’s in Suriname en Nederland. Het team in Suriname neemt de operationele kant op zich en in Nederland houdt men zich bezig met de marketing en communicatie.

Het concept is ontstaan door een liefhebberij met 4×4 voertuigen, welke vervolgens is uitgewerkt tot een professioneel en kwalitatief hoogwaardig product voor de toeristische sector. Na jaren bouwen en testen hebben we stoere, speciaal voor de jungle geprepareerde 4×4 voertuigen ontwikkeld welke bestendig zijn tegen de oerkrachten die we tijdens de jungletochten tegen kunnen komen. De voertuigen zijn op alle mogelijke manieren goedgekeurd en zijn klaar voor het avontuur. Naast de 4×4 tours hebben we ons verbreed in het uitzetten van avontuurlijke rondreizen. Reizen die speciaal zijn samengesteld voor de avontuurlijk ingestelde reiziger die houdt van de combinatie avontuur en natuur .

Busiwagi is een uniek concept om de Surinamebeleving van de reiziger voor één, twee of meerdere dagen te verrijken en te verdiepen. Suriname is het land dat vraagt om ontdekt te worden door de avontuurlijk ingestelde reiziger. Er schuilt ontzettend veel avontuur en uitdaging in Suriname. Dát is wat we met Busiwagi willen versterken. Professionaliteit, kwaliteit, uitdaging, avontuur, veiligheid, samenwerking en plezier staan bij ons hoog in het vaandel.

Kortom, het gaat hier om adventure. Ga jij met Busiwagi het avontuur en de uitdaging aan?

Busiwagi is aangesloten bij  footer_logo Suriname Tourism Foundation