Heb jij je nieuwe vakantiebestemming al gevonden?

 

Busiwagi stopt je zoektocht naar het vinden van je nieuwe vakantiebestemming. We gaan je helpen met het samenstellen van een unieke vakantie. Busiwagi is een reisorganisatie die avontuurlijke reizen aanbied in het prachtige land Suriname. Hou je van avontuur, natuur, rijke geschiedenis en gastvrijheid? Laat je inspireren, informeren en begin vanaf dit punt met de voorbereidingen van je reis.

 

Vakantiebeurs Hal 4 stand A104

Vakantiestress?!

Ken je dat, vakantiestress? Zoeken op het internet naar de ideale vakantie. Waar wil je naartoe en wat zoek je in een vakantie? Wil je naar een land met een aangename temperatuur en waar het massatoerisme nog niet is ontdekt? Wellicht had je er nog niet aan gedacht maar Suriname is een prachtig land dat ontdekt móet worden. De rijke geschiedenis met de prachtige natuur van Suriname bieden je een onvergetelijke vakantie. Busiwagi doet er een schepje bovenop. Wij bieden je een fantastisch aanbod waar je nog heel lang over kan nagenieten bij thuiskomst. Avontuur, natuur, intens genieten, dat is wat Busiwagi je kan bieden.

“Wij helpen je graag met het vinden van een uniek en bijzonder avontuur”

 Heb je wel eens aan Suriname gedacht?

 

“Prachtige en ongerepte natuur”                           “Men spreekt nederlands”
“Een land ontdekken met een avontuurlijk karakter”

“Het land biedt een ontzettende rijke en indrukwekkende historie”

“Geen massa toerisme”

“Een land waar de mensen vriendelijk en gastvrij zijn”      “Even helemaal stress vrij”

                                   “Lekker eten”

Busiwagi

Busiwagi is een reisorganisatie die avontuurlijke reizen in Suriname uitvoert.
Wij bestaan uit een team met collega’s in Suriname en Nederland. Het team in Suriname neemt de operationele kant op zich en in Nederland houdt men zich bezig met de marketing en communicatie.

Busiwagi is een uniek concept om de Surinamebeleving van de reiziger voor één, twee of meerdere dagen te verrijken en te verdiepen. Suriname is het land dat vraagt om ontdekt te worden door de avontuurlijk ingestelde reiziger die houdt van de combinatie avontuur en natuur. Er schuilt ontzettend veel avontuur en uitdaging in Suriname. Dát is wat we met Busiwagi willen versterken. Professionaliteit, kwaliteit, uitdaging, avontuur, veiligheid, samenwerking en plezier staan bij ons hoog in het vaandel.

Ga jij met Busiwagi het avontuur en de uitdaging aan?

Van losse dagtours..

..Tot meerdaagse tours..

..In de prachtige natuur.

Frans Manders:
“Dank u voor de geweldige organisatie en verzorging, onder begeleiding van de geweldige gids, tijdens de 2-daagse Busiwagi offroad tour. Het was inderdaad back to the basic. Erg leuk om dit alles midden in de Bush mee te maken en de diepe kreken met de 4×4 te trotseren”

Harm Van Bezouw:
“Wat een fantastische trip was dit! Glenn bedankt voor de begeleiding”

Wendy Janssen:
“Wat een ontzettend gaaf en avontuurlijke tour was dit voor ons gezin. Op deze manier hebben we echt genoten de ongerepte natuur. In hangmatten slapen was even wennen maar ze zijn van uitstekende kwaliteit. Geen last van muggen gehad voor het vaste muskieten net. Onze kinderen van 15 en 18 jaar hebben ook enorm genoten”